Visit Us On Linkedin

Onderneem actie en win een gratis QUICKSCAN sessie >


Diensten

De diensten die Distantlake Projects aanbiedt zijn overzichtelijk.

Voor nieuwe klanten zijn er de volgende pakketten:

  • Basispakket ondernemersoptimalisatie: gericht op inventarisatie van de gaps, gedetailleerd advies over hoe dit op te lossen, je doet met dit pakket als ondernemer veel zelf. Doorlooptijd maximaal 1 kwartaal.
  • Ideaalpakket: bevat alles uit pakket 1, maar aangevuld met meer coaching en voor specifieke uitdagingen consultancy uren. Doorlooptijd 6-9 maanden. (Vaakst gekozen)
  • Toppakket ondernemersoptimalisatie: ideaalpakket op steroïden. een intensief coachingstraject met voldoende consultancy uren voor aanpak van structurele problemen. Doorlooptijd 12- 15 maanden.

Voor alle pakketten geldt: tenminste 5 x het rendement voor je investering.

Voor bestaande klanten zijn er 2 pakketten:

  • De kwartaalfocus; elke kwartaal is er een contactmoment waarin een – van tevoren aangeleverde – uitdaging wordt besproken en aangepakt. Of waarin de ontwikkeling naar aanleiding van adviezen wordt geëvalueerd en verdiept. (Vaakst gekozen)
  • De maandfocus: elke maand is er is er een contactmoment waarin een – van tevoren aangeleverde – uitdaging wordt besproken en aangepakt. Of waarin de ontwikkeling naar aanleiding van adviezen wordt geëvalueerd en verdiept.