Visit Us On Linkedin

Onderneem actie en win een gratis QUICKSCAN sessie >


Over Gino

gino-website-pasfoto

Of er nu een onderneming is met een omzet van een ton of van vijftien miljoen. Verbetering is toch altijd mogelijk?

De afgelopen jaren werd ik vaak veel te laat ingeschakeld door ondernemers. Dit maakte het moeilijker of soms onmogelijk om toekomstperspectief te behouden voor de onderneming. Daarom ben ik graag snel betrokken om deze problemen al in een vroeg stadium en pro-actief te lijf te gaan.

Ik help ondernemers en managers van een onderneming tot 100 fte aan meer rendement in minder werkuren en met minder bedrijfsrisico.  In een straal van 100 km rondom Zwolle.

Ik heb ondernemers & managers en hun bedrijven met uiteenlopende uitdagingen bijgestaan. Als MKB-ondernemer met 40 werknemers heb ik ervaring van ondernemen met de wind in de zeilen, maar ook uitdagende tijden gekend. Herkent u dat?

Door de sterke dynamiek van het werk in de internationale tentoonstellingsbouw,  heb ik geleerd om goed onder (tijds)druk met focus en prioriteit te werken en snel besluiten te nemen. Als dat niet uw sterkste kant is, kan ik u helpen slagvaardiger te ondernemen.

Als Consultant heb ik bij veel bedrijven in de keuken kunnen kijken en daarbij de overeenkomsten, maar ook de onderscheidende factoren kunnen zien. Door deze ervaring, met name in bedrijven die met financiële tekorten, een gebrek aan strategie, conflictsituaties of andere uitdagingen geconfronteerd werden, kan ik snel tot de kern komen en positieve veranderingen snel en meetbaar invoeren.
Ook heeft het mijn beeld bevestigd dat het niet alleen de grote veranderingen zijn die het verschil maken, maar vooral ook het consequent en blijvend doorvoeren van kleine verbeteringen.

Ik geloof dat (MKB) ondernemers positief en toekomstgericht moeten kunnen ondernemen en in control moeten zijn van hun organisatie. Zelf wil ik dat ook. Wanneer ik kan bijdragen in de continuïteit van bedrijven en daarmee het vergroten van de waarde van de onderneming, krijg ik hiervan energie en komen creatieve en praktische adviezen als vanzelf.

Specialities: deelnemingen, consultancy op projectbasis en interim management. Werkvelden: optimalisatie van bedrijfsvoeringen, financiële herstructurering, herstructurering van bedrijfsprocessen, business consultancy, faillissement afwikkeling, doorstart.

gino@distantlake.nl / +31 (0)38 2022307