Visit Us On Linkedin

Onderneem actie en win een gratis QUICKSCAN sessie >


Wat vinden relaties?

U zult van mijn klanten niet exact horen wat ik voor hen realiseer en ook niet van mij. Vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid is wat ik in mijn vak zeer serieus neem.

Onderstaand een aantal geanomiseerde voorbeelden van partijen die met mij hebben samengewerkt.

“” Gino heeft mij ondersteund bij de herstructurering van Gebr V. Dankzij zijn positief kritische houding, zijn relativeringsvermogen en zijn ervaring als ondernemer, is het vertrouwen van de financiële stakeholders en van de aandeelhouders gewonnen. Dit heeft ertoe geleid dat beide partijen op een gelijke koers gebracht zijn, die mede de basis hebben gelegd voor een succesvolle herstructurering van de onderneming.””

“” Ik ken Gino als iemand ‘met verstand van zaken’. Gino vertelt je heel direct hoe het zit, maar alleen als hij dat vanuit zijn professie ook weet. Hij is doortastend en komt snel to-the-point. Dat werkt prettig en wekt vertrouwen. En off the record: aan het einde van dag een vorkje prikken, met goed eten, goed drinken en veel lachen, is onbetaalbaar.””

“”Betrokken consultant met veelzijdige wijze van probleembenadering.  Ruime ervaring op gebied van insolventie.  Probleemoplossend denkend.  Breed inzetbaar.””