Visit Us On Linkedin

Onderneem actie en win een gratis QUICKSCAN sessie >


Werkwijze

Een eerste kennismaking is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Met elkaar kennismaken en vervolgens samen kijken of verdere samenwerking plezierig lijkt en voldoende waarde toevoegt voor uw onderneming: Dat is het doel.

Als blijkt dat die basis er is, dan maken we afspraken over het vervolgtraject.

Dit gebeurt door middel van een ‘plan van aanpak’ als basis. Geen grote contracten, maar heldere afspraken op hooguit een paar A4’tjes. Meetbare resultaten zijn daarin zoveel mogelijk het uitgangspunt, afhankelijk van de opdracht.

Zoals aangegeven is uitgangspunt een win-win situatie waarbij een deel van uren in een succes fee of deelneming worden voldaan. Dit is afhankelijk per situatie. En wordt samen overlegd.

Maar in het geval dat een samenwerking , puur op urenbasis wordt overeengekomen:
Het verdienmodel van Distantlake Projects BV is eenvoudig. Het uurtarief bedraagt voor kortlopende projecten € 150 per uur, plus een vergoeding voor gereden kilometers en eventuele onkosten. De laatste worden 1 op 1 doorbelast. Bij projecten met meer uren kunnen er andere tariefafspraken gemaakt worden. Afhankelijk van de situatie kan er ook een vaste prijs voor een traject worden afgesproken.