Visit Us On Linkedin

Onderneem actie en win een gratis QUICKSCAN sessie >


Werkwijze

Uw tijd is kostbaar. Focus is voor u belangrijk, voor mij ook.

Ik kan maar een beperkt aantal ondernemers van dienst zijn en steek graag mijn tijd en energie in ondernemers die ik ook écht kan helpen hun doelen snel(ler) te behalen. Dus waar ik ook écht van toegevoegde waarde voor u ben.

Vrijblijvend strategiegesprek
Wanneer u contact met mij zoekt (gino@distantlake.nl of 038-2022307) plannen we een telefonisch strategiegesprek in, waarin het doel is om inzicht te krijgen in uw huidige situatie en uw gewenste situatie. En onderzoeken of mijn hulp uw doelen snel(er) bereikbaar maakt. . Dit gesprek duurt 30-45 minuten. En het is geheel vrijblijvend.

Hoe verder?
Kan ik u helpen en bent u ook enthousiast, dan vraag ik u aan het einde van het gesprek of we een samenwerking aangaan en maken we verdere afspraken.

Of niet?
Het kan ook zijn dat de conclusie is dat ik u niet kan helpen.  Dan zal ik dit ook direct eerlijk aangeven. In dat geval geef ik u wel waardevolle tips die u alsnog verder zullen helpen of adviseer ik iemand anders. Het gesprek is dus in alle gevallen voor u van toegevoegde waarde.

Mijn missie: Ik help ondernemers tot 100 Fte meer te verdienen in minder werkuren en met verminderd risico. In een straal van 100 km rondom Zwolle.